Nieuws  
 

Als gevolg van de invoering van de AVG zijn zowel bedrijven als consumenten zich meer bewust geworden van de privacyrisico’s die samenhangen met het beheren en vernietigen van data. Dat ook met papier zorgvuldig moet worden omgegaan, blijkt wel uit het feit dat een groot deel van de veiligheidsincidenten zich juist voordoet met papieren data. De vraag naar een veilige papiervernietiger is dan ook aanzienlijk toegenomen als gevolg van deze nieuwe privacywet. Rexel Momentumserie biedt een papiervernietiger die speciale anti-vastlooptechnologie combineert met een lange werkduur. Zo neemt het veilig vernietigen van papier nog maar weinig tijd in beslag en kan eenvoudig in het reguliere bedrijfsproces worden geïntegreerd.

De Rexel Momentum papiervernietigers kunnen meerdere vellen in één keer verwerken, tot wel 20 vellen in één keer. Worden er onverhoopt toch te veel vellen tegelijk ingevoerd, dan stopt de machine automatisch en geeft het papier weer terug, dankzij de speciale anti-vastlooptechnologie. In combinatie met de extra lange werkduur en de eenvoudige bediening via een intuïtief tiptoetspaneel, biedt de Rexel Momentum een grote gebruiksvriendelijkheid en efficiënte documentenstroom.

De Rexel Momentum papiervernietigers bieden daarnaast een veiligheidsniveau waarmee papier veilig, conform de AVG, kan worden vernietigd. Zo zal voor veel bedrijven of ZZP’ers die met licht vertrouwelijke gegevens werken, veiligheidsniveau P3 of P4 voldoen. Deze ‘crosscut’ machines snijden de vellen in 200 tot 400 snippers. Bedrijven die regelmatig met zeer gevoelige informatie werken, kunnen daarnaast ook een Momentum papiervernietiger kiezen die het zeer hoge P5 veiligheidsniveau biedt en een A4 in wel 2000 microsnippers snijdt.

Plaats op:
Datum: 18 februari 2019
Bron: Rexel
Gerelateerde artikelen  
14-02-2018 Nieuws Strengere eisen papiervernietiging door invoering AVG
11-04-2019 Nieuws 1 jaar na AVG is papieren data nog steeds onveilig
15-05-2018 Nieuws Invoering veiligheidsniveaus papiervernietiging noodzakelijk
11-10-2018 Nieuws Prullenbak goudmijn voor het vinden van vertrouwelijke informatie
06-06-2018 Nieuws Nederlanders gooien vertrouwelijke documenten te grabbel
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,48 seconden.