Nieuws  
 

Paul Nanninga (56) is sinds 1 april de nieuwe CEO van Ricoh Nederland. Hij volgt Raphaël Zaccardi op die benoemd is tot CEO van Ricoh Nordics & Central Europe.

De nieuwe CEO Paul Nanninga bouwt de komende jaren verder aan het succes van Ricoh Nederland met als doel een langdurige groei te realiseren en de winstgevendheid van de organisatie te vergroten. Paul heeft binnen de Ricoh Group meerdere commerciële rollen vervuld, waarbij zijn meeste recente als Senior Vice President Sales & Marketing van Ricoh Europe. Daarvoor (2007 - 2013) was hij Commercial Director binnen Ricoh Nederland. Paul heeft een commerciële achtergrond met een sterke customer-focus en is zeer goed bekend met de Nederlandse- en EMEA markt.

Raphaël Zaccardi wordt in zijn nieuwe rol verantwoordelijk voor Ricoh Zweden, Noorwegen, Finland, Denemarken, Zwitserland, Oostenrijk, Hongarije, Polen, Tsjechië en Slowakije. Raphaël heeft Ricoh Nederland succesvol begeleid in de transitie naar een toekomstbestendige, winstgevende organisatie.

Onder leiding van Paul Nanninga richt Ricoh Nederland zich op het versterken van haar concurrentiekracht door nog klantgerichter te werken, een sterk portfolio en de organisatie op alle gebieden efficiënt te laten opereren. Zo kunnen klanten onveranderd vertrouwen op een hoog serviceniveau en mede dankzij innovatieve oplossingen hun business blijven ontwikkelen en laten groeien.

Plaats op:
Datum: 4 april 2019
Bron: Ricoh
Gerelateerde artikelen  
27-08-2013 Nieuws Benoeming Paul Nanninga als Vice President Ricoh Global Services Europe
03-04-2013 Nieuws Bestuurswisseling Ricoh Nederland
05-12-2011 Nieuws InfoPrint Solutions integreert met Ricoh Nederland
11-02-2011 Nieuws Ricoh op Hunkeler Innovation Days 2011
08-12-2017 Nieuws Nieuwe inkjet-oplossingen van Ricoh in belangstelling
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,47 seconden.