Nieuws  
 

EyeC breidt het assortiment van de bestaande scanner gebaseerde inspectiesystemen uit met een inspectie voor drukwerk samples op half formaat. Met de EyeC Proofiler 900 DT is sample testen van alle soorten gedrukte producten, zoals bijsluiters, flexibele verpakkingen en gedrukte vellen voor vouwdozen mogelijk in 915 x 635 mm formaat.

De Proofiler DT Serie wordt gebruikt voor regelmatige controles van de uitvoer van verschillende machines tijdens het drukken of bij de uitgaande of inkomende kwaliteitscontrole. Het systeem detecteert alle relevante drukafwijkingen in een zeer korte tijd en geeft gecontroleerde resultaten die gedocumenteerd worden in een uitgebreid testrapport. Uitgebreide drukwerkinspecties worden uitgevoerd in één enkel inspectieproces - teksten, afbeeldingen, Braille, 1D- en 2D-codes en afstandsmetingen worden tegelijkertijd op hetzelfde apparaat gecontroleerd. Het optioneel verkrijgbare Scan Station voor de Proofiler DT serie verhoogt de flexibiliteit van individuele kwaliteitscontrolestappen. Binnen de nieuwe gebruikersinterface is de drukwerkscan nu onafhankelijk van de inspectie- en het goedkeuringsproces in tijd en locatie. Het inspectieproces kan zo nog meer worden aangepast een het bestaande werkproces.

“Met de Proofiler 900 DT voorzien we drukkerijen en hun klanten van een snelle, gemakkelijk en voordelige oplossing voor de inspectie van gedrukte A1-vellen,” zegt Oliver Peitzner, Product Manager EyeC Proofiler. “Bovendien zijn wij de enige leverancier die braille-inspectie mogelijk maakt, inclusief ISO-hoogtemeting, gelijktijdig met andere inspecties voor alle sample groottes van A4-formaat tot groot formaat. De kwaliteitscontrole is veiliger, efficiënter en flexibeler - en tweemaal zo snel als vergelijkbare drukwerkinspectie oplossingen.”

Plaats op:
Datum: 5 april 2019
Bron: EyeC
Gerelateerde artikelen  
15-02-2019 Nieuws EyeC aanwezig op Empack Den Bosch 2019
07-01-2019 Nieuws Drukwerkoplossingen van EyeC voor farmaceutische verpakkingen
12-07-2018 Nieuws EyeC integreert afstandmeting in de drukwerk-inspectiesystemen
09-11-2018 Nieuws EyeC introduceert nieuwe Kwaliteitscontroleoplossingen
12-06-2018 Nieuws Nieuwe EyeC ProofBook inspecteert sneller dan vorige model
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,46 seconden.