Nieuws  
 

Canon introduceert de nieuwe imagePRESS C910-serie: een nieuwe reeks innovatieve printoplossingen waarmee zij inspeelt op de behoefte aan lichte productiesystemen bij printbedrijven en centrale repro’s van grote organisaties. De Canon imagePRESS C910-serie biedt ook uitkomst aan MKB-bedrijven die op een kosteneffectieve manier zelf een reeks hoogwaardige, gepersonaliseerde marketingmaterialen willen produceren.

De nieuwe imagePRESS 910-serie is gebaseerd op de hoogwaardige professionele printtechnologie die bij het imagePRESS-platform hoort. Bovendien is de nieuwe serie geoptimaliseerd, productiever en voor een bredere reeks printtoepassingen inzetbaar. De op tonertechnologie gebaseerde serie bestaat uit drie modellen – de imagePRESS C910, C810 en C710 – en biedt productiesnelheden van respectievelijk 90 ppm, 80 ppm en 70 ppm. De modellen zijn ontworpen voor maandelijkse productievolumes tot 500.000 A4-pagina’s. Deze productiviteit is geoptimaliseerd en kent minimale onderhoudsintervallen. Tegelijkertijd maken het intuïtieve ontwerp en het gebruiksgemak deze printsystemen geschikt voor alle mogelijke omgevingen, ook voor gebruikers die geen ervaring hebben met kleurmanagement of nabewerking.

De nieuwe serie biedt daarnaast de mogelijkheid te werken met een breder aanbod aan printmaterialen tot 350 g/m2 en een verscheidenheid aan media met textuur. Dit stelt organisaties in staat een grote diversiteit aan geprinte toepassingen te produceren. De printers kunnen bannerprints tot 1.300 mm produceren. Dat is bijna het dubbele van de lengte die voorheen haalbaar was. Ook kunnen klanten dankzij deze nieuwe reeks oplossingen hun productportfolio uitbreiden: van boekomslagen en posters tot promotiemateriaal in drieluik of zelfs vierluik.

 

Een reeks nabewerkingsmogelijkheden vergroot daarnaast de flexibiliteit en inzetbaarheid van de printers. Tot deze opties behoren een multifunctionele stacker voor omgevingen waar veel banners worden geprint, een verbeterde Perfect Binder voor continue boekproductie en twee finishers voor boekjes, waaronder een compacte versie. Een nieuwe Document Finishing Device (DFD) koppeling met een brugadapter maakt in-line connectiviteit mogelijk tussen nabewerking van derden en de Canon Staple- en Booklet Finisher-W1, voor nieten en productie van boekjes. Zo kunnen gebruikers van de imagePRESS C910-serie maximaal profiteren van de brede nabewerkingsmogelijkheden.

Plaats op:
Datum: 9 april 2019
Bron: Canon
Gerelateerde artikelen  
23-03-2011 Nieuws Een beetje van Canon en een beetje van Ocť
24-01-2011 Nieuws Samen Sterker door innovatie
22-02-2019 Nieuws Andi Smart Print Solutions kiest voor Océ Arizona 1380GT flatbed-printer
04-05-2012 Nieuws Canon demonstreert innovatieve technologieŽn op Drupa
04-02-2019 Nieuws Nieuwe Océ Arizona flatbed printerserie van Canon
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
ÔŅĹ 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,47 seconden.