Nieuws  
 

Ricoh introduceert drie nieuwe intelligente, multifunctionele A4 zwart-wit printers (MFP's). Deze serie is de tweede reeks van intelligente printers om te voorzien in de voortdurend veranderende behoeften van de digitale werkplek.

De printers maken deel uit van Ricoh's Dynamic Workplace Intelligence-aanpak, waarmee ze worden gekoppeld aan slimme software, schaalbare technologie en geavanceerde toepassingen. Hierdoor verlopen de dagelijkse workflows eenvoudiger, sneller en veiliger. Elke printer is voorzien van Ricoh's grote 10,1 inch Smart Operation Panel. Op basis van de feedback van klanten is de toegankelijkheid en gebruikerservaring nog verder verbeterd. Daarnaast kan de nieuwe interface worden afgestemd op individuele werkplekken, workflows en behoeften. Bovendien zorgt RICOH Intelligent Support ervoor dat software-upgrades op afstand kunnen worden uitgevoerd en dat de downtime altijd minimaal is.

De Ricoh IM 350, IM 350F en IM 430F zwart-wit MFP's bieden standaard snelle print-, scan- en kopieerfuncties van hoge kwaliteit. Ze zijn voorzien van RICOH Smart Integration. Hierdoor is het mogelijk om documenten direct beschikbaar te maken in de cloud, waardoor de klant altijd en overal kan werken.

Maurits Aalders, Marketing Director, Ricoh Nederland, zegt: "Nu steeds meer bedrijven de uitdagingen van het digitale tijdperk aangaan, neemt de vraag naar intelligente printers verder toe. Veel bedrijven zijn op zoek naar een beter gebruik van hun ruimte, en deze reeks printers vormen een compacte en slimme kantoor assistent".

Plaats op:
Datum: 15 april 2019
Bron: Ricoh
Gerelateerde artikelen  
21-01-2019 Nieuws Ricoh wint twee BLI Awards met intelligente printers
17-03-2011 Nieuws Drie digitale oplossingen
27-03-2018 Nieuws Shell kiest voor printdiensten van Ricoh
22-10-2013 Nieuws Ricoh lanceert milieuvriendelijke multifunctionele zwart-wit A3-machines
29-10-2018 Nieuws Nieuwe latexprinters van Ricoh
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,46 seconden.